top of page
DSC07291_edited.jpg

Even voorstellen...

 

Nu ongeveer 6 jaar geleden heb ik mijn vriend Dexter leren kennen. Wij zijn gaan samenwonen in een gezellig appartement in Brielle. Wij wilde na een aantal jaar toch iets gaan uitbreiden en zijn naar Rockanje verhuisd. Een klein dorpje op Voorne-Putten heerlijk gelegen aan de kust. Hier wonen wij samen met Echi onze Labradoodle.

 

Toen ik Dexter ontmoette was hij nog een leek maar werd al vrij snel enthousiast van mijn passie voor wijn en samen zijn we flink wat reisjes gaan maken.

Griekenland, Spanje & Italië zijn voorbij gekomen. Vooral Italië zijn we erg fan van geworden want de wijnwereld daar is zo enorm breed! Zelf zijn we gaan rondtrekken door Puglia, Sardinië, Alto Adige, Veneto & Toscane.
 

Onze droom was om ooit een keertje onze eigen wijn te importeren hier vandaan en met trots kunnen we nu zeggen dat we hiermee zijn begonnen!

We zijn gestart met vooral Noord-Italië en willen dit natuurlijk nog dolgraag gaan uitbreiden! Dit in samenwerking met Jorick Wimmers van Cantina del Vino uit Twello.

 

Iets waar ik onwijs veel energie vandaan haal is variatie, vernieuwing & verbetering. Het doet mij goed om mensen een fijne en gezellige middag of avond te laten beleven door middel van mijn gastvrijheid en vakkennis. Al een aantal jaar is mijn droom om zelfstandig mijn passie te volgen en zo is Proef wijn met Astrid ontstaan!

 

Ben je een wijnliefhebber, heb je iets te vieren, wil je iemand bedanken of ben je opzoek naar een goede sommelier die je een mooie wijnbeleving geeft?!

Proef zorgt ervoor dat je samen met jouw vrienden, familie en/of collega’s kan genieten van heerlijke wijnen en bijpassende borrelplanken! Ook geeft Proef wijn en spijs proeverijen op verschillende locaties.  Ben je een horecabedrijf of een wijnimporteur en op zoek naar iemand met expertise, dan ben je bij Proef aan het juiste adres.

Je kunt Proef ook inhuren als zzp’er sommelier óf boek Proef voor een Masterclass!

PHOTO-2020-10-23-12-27-40.jpg
bottom of page