top of page
DSC07291_edited.jpg

Even voorstellen...

Nu ongeveer 8 jaar geleden heb ik mijn vriend Dexter leren kennen.

Wij zijn gaan samenwonen in een gezellig appartement in Brielle.

Na een aantal jaar zijn we toch iets gaan uitbreiden en naar Rockanje verhuisd. Een klein dorpje op Voorne aan Zee, heerlijk gelegen aan de Noordzee kust.

Hier wonen wij samen met Echi onze Labradoodle.

Toen ik Dexter ontmoette was hij nog een leek maar werd al vrij snel enthousiast van mijn passie voor wijn en samen zijn we flink wat reisjes gaan maken.

Griekenland, Spanje, Duitsland, België, Oostenrijk, Frankrijk, Slovenië, Kroatië & Italië zijn voorbij gekomen. Vooral Italië zijn we erg fan van geworden want de wijnwereld daar is zo enorm breed!

Zelf zijn we gaan rondtrekken door Puglia, Sardinië, Alto Adige, Veneto, Verona & Toscane.
 

Onze droom was om ooit een keertje onze eigen wijn te importeren hier vandaan en met trots kunnen we dat nu zeggen! We hebben van onze passie ons beroep mogen maken.

Op dit moment hanteren wij voornamelijk wijnen in ons assortiment vanuit noord tot zuid Italië ,Oostenrijk en de AIX-Provence. Dit in samenwerking met Jorick Wimmers van Cantina del Vino en Jacques Katif van De Wijnerie.

Iets waar ik onwijs veel energie vandaan haal is variatie, vernieuwing & verbetering. Het doet mij goed om mensen een fijne en gezellige middag of avond te laten beleven door middel van mijn gastvrijheid en vakkennis als Gastronoom-Sommelier.

Na 6 jaar fantaseren tijdens mijn verschillende horeca baantjes heb ik deze grote stap durven nemen en ben ik mijn bedrijf Proef wijn met Astrid begonnen!

Ben je een wijnliefhebber, heb je iets te vieren, wil je iemand bedanken of ben je opzoek naar een sommelier die je een mooie wijnbeleving geeft?!

Proef zorgt ervoor dat je samen met jouw vrienden, familie en/of collega’s kan genieten van heerlijke wijnen met bijpassende hapjes! 

Ook ben je bij Proef aan het juiste adres voor al jouw relatiegeschenken en kun je je abonneren op het Proef de Seizoenen wijnpakket!

 

Het assortiment bestaat nu ongeveer uit ruim 50 verschillende wijnen en deze zijn af te halen bij mijn wijnloods op het bedrijven terrein de Moolhoek in Rockanje.

Ook kun je natuurlijk even een kijkje nemen in mijn wijn webshop.

 

Kom gezellig een keertje langs, wij kijken er naar uit!

PHOTO-2020-10-23-12-27-40.jpg
bottom of page